Fuhh fuhh buang habuk sikit :'*

 السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته
Hello peeps ! lama kan mira tak update blog ? Yesyes , busyy sangat sekarang nie . Nie pon tengah buad karangan untuk esok , ada 4 karangan . Terbaaaik ! Btw , mira punya trial 7.8 nie aww . Yes , dalam bulan puasa . Err , takot . Hope i can do it :DD
Maybe mira akan update lusa pulak . And yang tuh post yang terakhir , lepas trial baru mira on balik and active balik . Mama cakap , sekarang tak boleh on sangat . Nanti lepas pmr nak online sampai terkeluar bijik mata pon tak paa o.O hahahaha , perli nampaknyaa mamaku ini xDD

Ehh , bawah umur 15 tak boleh tengok picca nie xD

Ehh , bajetnyeww mamat atas nie . Hikhok , chill babe ! nie membe mira , nama dia Alep :) handsomee tak ? handsomee tak ? Aww ! mira kenal dia nie , time zaman myspace dulu . I think hujung tahun time mira form1 . But masa form 2 kitorang lost contact :(( sedih kan , then this year dia ambek mana tao nombor miraa . Kitorang jumpaa balik , dia nie kekadang jiwang and kekadang annoying jugakk . And mira sukaa puji rambut dia , hikhok . 
Tadi petang mira tak dak mood time buad karangan , then mira on fb kejap . Tengok ada video dia , hahaahahah . Video diaa tak bleh blah langsung , nyanyi lagu DEWI ALIA . Perghh , muka legend hati kiut . Bro , apa barang weyh ? HAHA , then dia nie suka panggil mira mok . Sebab GEMOK , mira plak sukaa panggil dia DUT sebab GENDUT padahal dia nie kurus kering macam papan :D mira jeles gilaa tengok dia mia dslr . Mentang mentang lha kau tuh photographer , saja nak buad mira jeles T.T 
Kau janji nak buadkan video untuk mira , mira tunggu nie tau . Ceywahh , sukeeww lha tuh orang post pasal kau xD dah dah , kau jangan nak melebih okayy . Nanti kau famous plak , ihooookkkk :p
Ramadhan dah makin hampir , tak sabar mira nak puasaaa tau . Sebab selalunya , time puasa lha berat badan mira turun dengan mendadak macam temperature . Bila time raya , gemok balik . Sebab makanan semua sedap sedap tao . Yummy , this year mira sambut raya dengan boyfie baru . Aww , loikee . Last year dengan bf lain , this year dengan bf lain :DD Btw , very amazing ! nie lha status mira yang paling banyak orang like setakat nie . Aww , thanks buys . Ily , mmuahx ! #Kbai <3