Happy mother's day mama :DD

Kitee curi masee nak update blog , tadi kitee online jee . Boring >.<

With her beloved husband :)
She's my mummy , i love her fucking damn much ! Happy mother's day mama , adik sayangs mama sangat-sangat . You're the best , mmuahhxx :'*
Mama selalu bebel kat adik sebab adik nie degil .
Selalu cakap adik nie low mathematics , haha .
Adik selalu buad muka blabla dekat mama time mama bebel XD
Mama yang selalu tolong adik buad homework .
Selalu cakap adik gemuks -.-'
Kadang-kadang mama marah sbb bilik berselerak macam sarang tikus .
Walaupun mama suka berleter bagai nak rak , but adik still senyum XD
Tak dak nilai nak ganti semua benda nie , sangat berharga okayy . Bila mama berleter , mira buad muka but bila mama pergi kursus or meeting . Mama orang pertama yang adik ingat , adik sayangs mama tau . Sorry kalau selama nie adik terkasar dengan mama . Mama the best ! I love you :D
Abah dengan kakak dah order kek tiramitsu , esok baru nak fuh fuh lilin . Haha , bukan mama yang fuh fuh ! Mira yang fuh fuh , wakaka -,-' and kaka nak buad kek jugak esok . That's mean esok kena balik sekolah awal , sebab kena pergi ambek kek dengan kaka . Mama tak boleh ikut , dia tak tau semua nie . Abah tak kasi gtao mama , katanye nanti tak suprise la pulak . Besok mama balik mengajar lewat .
Malam baru boleh celebrate , nanti kite snap picture banyak banyak and buad koleksi . Ieeeee , loikeee ! Nak kena tidur dah , besok scola . Byee ^_____^